Benim Hayatım Kimseyi Bağlamaz : MANTIK........ - Eodev.com / Tamamı kişiseldir, kimseyi bağlamaz ve zamanla değişir.

Aktif bir i̇nternet ve sosyal medya kullanıcısıyım.yeni her siteye üye olup denemeyi severim ama sadece hoşuma gidenleri sürekli kullanırım. Bir daha olmaz beni bu acımasız yalancı dünyaya kimse bağlamaz . Beni kalbimden vuranlar var ya. Benim hayatım kimseyi bağlamaz,,siz o dilinizi bağlayın., . Artık seni bağlamaz benim hayatım.

Artık seni bağlamaz benim hayatım. MANTIK........ - Eodev.com
MANTIK........ - Eodev.com from tr-static.eodev.com
Artık seni bağlamaz benim hayatım. Ayıpladığım herşeyin başrolündesiniz sevgili akrabalarım. Tamamı kişiseldir, kimseyi bağlamaz ve zamanla değişir. Türkçe ve türk kültürünü seviyorum çünkü o benim hayatım; Seninle karşılaşmam hayatımın en büyük hatasıydı ve sırf seninle diğer. Beni bağlamaz amcık bak artık karanlık hayatım bunaldım o tavrından Bu benim için de çok farklı değil elbette. Artık seni bağlamaz benim hayatım.

Artık seni bağlamaz benim hayatım.

Artık seni bağlamaz benim hayatım. Seninle karşılaşmam hayatımın en büyük hatasıydı ve sırf seninle diğer. Bir cümledir ikincisi kimsenin etnik kökeni, dini inancı kimseyi bağlamaz. Bükeceksin boynunu güller gibi sararıp. Benim hayatım kimseyi bağlamaz kanı bozuk akrabalarım siz o pis dilinizi bağlayın. Artık seni bağlamaz benim hayatım. Beni kalbimden vuranlar var ya. Bu benim için de çok farklı değil elbette. Ayıpladığım herşeyin başrolündesiniz sevgili akrabalarım. Benim hayatım kimseyi bağlamaz,,siz o dilinizi bağlayın., . Yalnızca izin verdiğim kadar bilebilirsin beni,,gerisi sadece. Türkçe ve türk kültürünü seviyorum çünkü o benim hayatım; Bir daha olmaz beni bu acımasız yalancı dünyaya kimse bağlamaz .

Beni bağlamaz amcık bak artık karanlık hayatım bunaldım o tavrından Bu benim için de çok farklı değil elbette. Demet in bu tarzına bayılıyorumm♡♡ başka kimseye bu kadar yakışmaz herhalde. Tamamı kişiseldir, kimseyi bağlamaz ve zamanla değişir. Beraber ağlamaktaki tatlılık kadar hiçbirşey kalpleri birbirine bağlamaz.

Benim hayatım kimseyi bağlamaz kanı bozuk akrabalarım siz o pis dilinizi bağlayın. Bir çocuk babası daha intihar etti - Bursa.com
Bir çocuk babası daha intihar etti - Bursa.com from www.bursa.com
Hatta itiraf edeyim her yazımı . Artık seni bağlamaz benim hayatım. Ayıpladığım herşeyin başrolündesiniz sevgili akrabalarım. Bir daha olmaz beni bu acımasız yalancı dünyaya kimse bağlamaz . Bükeceksin boynunu güller gibi sararıp. Sürüne sürüne sürüne kapımı çalacak. Seninle karşılaşmam hayatımın en büyük hatasıydı ve sırf seninle diğer. Beraber ağlamaktaki tatlılık kadar hiçbirşey kalpleri birbirine bağlamaz.

Beraber ağlamaktaki tatlılık kadar hiçbirşey kalpleri birbirine bağlamaz.

Seninle karşılaşmam hayatımın en büyük hatasıydı ve sırf seninle diğer. Türkçe ve türk kültürünü seviyorum çünkü o benim hayatım; Beni bağlamaz amcık bak artık karanlık hayatım bunaldım o tavrından Bir daha olmaz beni bu acımasız yalancı dünyaya kimse bağlamaz . Bir cümledir ikincisi kimsenin etnik kökeni, dini inancı kimseyi bağlamaz. Bu benim için de çok farklı değil elbette. Demet in bu tarzına bayılıyorumm♡♡ başka kimseye bu kadar yakışmaz herhalde. Beni kurtar beynimi imha etmeye çalıştım. Ayıpladığım herşeyin başrolündesiniz sevgili akrabalarım. Sürüne sürüne sürüne kapımı çalacak. Aktif bir i̇nternet ve sosyal medya kullanıcısıyım.yeni her siteye üye olup denemeyi severim ama sadece hoşuma gidenleri sürekli kullanırım. Tamamı kişiseldir, kimseyi bağlamaz ve zamanla değişir. Benim hayatım kimseyi bağlamaz,,siz o dilinizi bağlayın., .

Bir daha olmaz beni bu acımasız yalancı dünyaya kimse bağlamaz . Artık seni bağlamaz benim hayatım. Bükeceksin boynunu güller gibi sararıp. Demet in bu tarzına bayılıyorumm♡♡ başka kimseye bu kadar yakışmaz herhalde. Yalnızca izin verdiğim kadar bilebilirsin beni,,gerisi sadece.

Beraber ağlamaktaki tatlılık kadar hiçbirşey kalpleri birbirine bağlamaz. Rüzgâr'ın doktoru suçlamaları reddetti!
Rüzgâr'ın doktoru suçlamaları reddetti! from im.haberturk.com
Beraber ağlamaktaki tatlılık kadar hiçbirşey kalpleri birbirine bağlamaz. Artık seni bağlamaz benim hayatım. Demet in bu tarzına bayılıyorumm♡♡ başka kimseye bu kadar yakışmaz herhalde. Bükeceksin boynunu güller gibi sararıp. Seninle karşılaşmam hayatımın en büyük hatasıydı ve sırf seninle diğer. Sürüne sürüne sürüne kapımı çalacak. Bu benim için de çok farklı değil elbette. Türkçe ve türk kültürünü seviyorum çünkü o benim hayatım;

Bükeceksin boynunu güller gibi sararıp.

Seninle karşılaşmam hayatımın en büyük hatasıydı ve sırf seninle diğer. Sürüne sürüne sürüne kapımı çalacak. Beni kurtar beynimi imha etmeye çalıştım. Benim hayatım kimseyi bağlamaz kanı bozuk akrabalarım siz o pis dilinizi bağlayın. Türkçe ve türk kültürünü seviyorum çünkü o benim hayatım; Benimle sidik yarıştıran akrabalarım sonun da üzerine . Beni kalbimden vuranlar var ya. Beni bağlamaz amcık bak artık karanlık hayatım bunaldım o tavrından Artık seni bağlamaz benim hayatım. Bir cümledir ikincisi kimsenin etnik kökeni, dini inancı kimseyi bağlamaz. Benim hayatım kimseyi bağlamaz,,siz o dilinizi bağlayın., . Bir daha olmaz beni bu acımasız yalancı dünyaya kimse bağlamaz . Benim hayatım kimseyi bağlamaz kanı bozuk akrabalarım siz o pis dilinizi bağlayın.

Benim Hayatım Kimseyi Bağlamaz : MANTIK........ - Eodev.com / Tamamı kişiseldir, kimseyi bağlamaz ve zamanla değişir.. Bir cümledir ikincisi kimsenin etnik kökeni, dini inancı kimseyi bağlamaz. Ayıpladığım herşeyin başrolündesiniz sevgili akrabalarım. Türkçe ve türk kültürünü seviyorum çünkü o benim hayatım; Sen benim hayatımda olduğun sürece, ne sen kimseye rakip ne de kimse sana . Seninle karşılaşmam hayatımın en büyük hatasıydı ve sırf seninle diğer.

Hatta itiraf edeyim her yazımı  benim hayatım. Benim hayatım kimseyi bağlamaz,,siz o dilinizi bağlayın., .

0 Response to "Benim Hayatım Kimseyi Bağlamaz : MANTIK........ - Eodev.com / Tamamı kişiseldir, kimseyi bağlamaz ve zamanla değişir."

Post a Comment